Aperitiv din cremă de brânză și pește roșu




Aperitiv din cremă de brânză și pește roșu

Bucatele tradiționale se gătesc cel mai des la sărbători, însă aperitivele sunt o provocare pentru multe gospodine. Încerc să nu încarc masa cu salate pe bază de maioneză, poate pentru ca eu mereu sunt la dietă. De data aceasta vreau să vă propun niște rulouri gustoase din cremă de brînză și pește.

Ingrediente:
-     -  3 ouă, o lingură de lapte
-     -  O mână de spanac proaspăt sau congelat, se poate de folosit și altă verdeață
-     -  200 gr crema de brânza
-     -  200 gr. de pește roșu sărat din comerț sau  marinat și acasă doar cu sare, zahăr și puțin ulei

Mod de preparare:
Se bat cele trei ouă cu un praf de sare, spanacul mărunțit  și laptele din care se coc două clătite, se distribuie uniform crema de brânză și peștele, se rulează strâns apoi se învelesc în folie alimentară și se dau la frigider pentru 2 ore să se lege.
Este un aperitiv foarte sățios și gustos, îl fac mai rar deorece se combină toate cele trei tipuri de proteină (lactate, ouă și pește), însă la un pahar de vin este excelent.






Poftă mare!!!

Comentarii

Postări populare