Aperitiv din cremă de brânză și pește roșu
Aperitiv din cremă de brânză și
pește roșu
Bucatele tradiționale
se gătesc cel mai des la sărbători, însă aperitivele sunt o provocare pentru
multe gospodine. Încerc să nu încarc masa cu salate pe bază de maioneză, poate pentru ca eu mereu sunt la dietă. De data aceasta vreau să vă propun niște
rulouri gustoase din cremă de brînză și pește.
Ingrediente:
- - 3 ouă,
o lingură de lapte
- - O mână
de spanac proaspăt sau congelat, se poate de folosit și altă verdeață
- - 200 gr crema de brânza
- - 200
gr. de pește roșu sărat din comerț sau marinat și acasă doar cu sare, zahăr și puțin
ulei
Mod de preparare:
Se bat cele trei ouă cu
un praf de sare, spanacul mărunțit și
laptele din care se coc două clătite, se distribuie uniform crema de brânză și
peștele, se rulează strâns apoi se învelesc în folie alimentară și se dau la
frigider pentru 2 ore să se lege.
Este un aperitiv foarte
sățios și gustos, îl fac mai rar deorece se combină toate cele trei tipuri de
proteină (lactate, ouă și pește), însă la un pahar de vin este excelent.
Poftă mare!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu