Pește la cuptor cu roșii cherry



Pește la cuptor cu roșii cherry





Acel moment când ai la dispoziție foarte puțin timp pentru a găti, încerci să impovizezi, dar cel mai important - să fie gustos și sănătos. Ce poate fi mai bun decât o bucată de pește la cuptor cu roșii cherry călite în ulei aromat, a, da, am eu o mică șmecherie. Într-un borcanaș cu ulei de măsline se pun câțiva căței de usturoi, piper boabe colorat,ca o crenguță de rozmarin, care se lasă câteva zile să se pătrundă aromele, ulterior poate fi folosit la salate, supe creme sau marinadă pentru pește, carne. Pentru a pretegăti o cină ușoară avem nevoie de:

-       1,5 kg pe pește hec;
-       200 gr de roșii cherry;
-       Un mix de condimente – piper măcinat, sos de soia, ulei aromat.


Mod de preparare:
după ce peștele a fost dezghețat, spălat și scurs, se condimentează, între timp pornim cuptorul, se coace peștele la 2000C timp de o oră și jumătate. Într-o tigaie cu puțin ulei aromat se călesc roșiile la foc tare, la decor aveți toată imaginația. 


Poftă mare!
  
 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare