Pește la cuptor cu roșii cherry
Acel moment când ai la dispoziție foarte puțin timp
pentru a găti, încerci să impovizezi, dar cel mai important - să fie gustos și
sănătos. Ce poate fi mai bun decât o bucată de pește la cuptor cu roșii cherry
călite în ulei aromat, a, da, am eu o mică șmecherie. Într-un borcanaș cu ulei de
măsline se pun câțiva căței de usturoi, piper boabe colorat,ca o crenguță de
rozmarin, care se lasă câteva zile să se pătrundă aromele, ulterior poate fi
folosit la salate, supe creme sau marinadă pentru pește, carne. Pentru a pretegăti
o cină ușoară avem nevoie de:
-
1,5
kg pe pește hec;
-
200 gr
de roșii cherry;
-
Un mix
de condimente – piper măcinat, sos de soia, ulei aromat.
Mod de preparare:
după ce peștele a fost dezghețat, spălat și scurs, se condimentează, între timp pornim cuptorul, se coace peștele la 2000C timp de o oră și jumătate. Într-o tigaie cu puțin ulei aromat se călesc roșiile la foc tare, la decor aveți toată imaginația.
Poftă mare!
după ce peștele a fost dezghețat, spălat și scurs, se condimentează, între timp pornim cuptorul, se coace peștele la 2000C timp de o oră și jumătate. Într-o tigaie cu puțin ulei aromat se călesc roșiile la foc tare, la decor aveți toată imaginația.
Poftă mare!
Un deliciu !
RăspundețiȘtergere