Rulouri din brânză și ficat de pește


Rulouri din brânză și ficat de pește 





Gustările trebuie să fie mici, colorate, gustoase și hrănitoare. Ele sunt mereu binevenite la o masă de sărbătoare, dar și pentru cină la un pahar de vin.
Pentru prima dată am făcut aceste rulouri la un revelion, au avut mare succes!

Ingrediente


- 2 castraveți;
- 150 gr. brânză de vaci, cu % de grăsime, mai scăzut;
- 100 gr. ficat de pește  (cod) sau ton;
- câteva roșii cerry;
- un cățel de usturoi;
- piper boabe colorat pentru decor.

Preparare:

Se amestecă brânza, usturoiul mărunțit fin și ficatul de pește. Castraveții se feliază subțire prin răzătoarea de varză. Pe fiecare felie de castravete se pune câte o linguriță de brânză, se rulează și se prind cu scobitori câte două rulouri. Sare nu se adaugă deoarece ficatul este deja sărat. Se ornează cu roșii cerry și piper măcinat.

POFTĂ MARE!


Comentarii

Postări populare