Salată cu pere și cașcaval

Salată cu pere și cașcaval




Ador combinația dintre fructe, cașcaval și miere. Nu m-am gândit că voi face astfel de combinații, dar este minunată. Căpșunile sunt din belșug prin piețe și mai ieftine ca cireșele, așa că am hotărât să mă alint cu o salată delicioasă.

Ingrediente: 

- o legătură de rucolla;
-  o cană de căpșuni;
- pară coaptă o bucată;
- 150 gr. de cașcaval camembert,
- 50 gr. de fistic.
Pentru sos: o linguriță de miere, 2 linguriți ulei de măsline, 2 linguriți de oțet balzamic, piper colorat măcinat, un praf de sare. 
Această cantitate de ingrediente ajunge pentru două porții. 

Să trecem la treabă:

Se spală bine rucolla și se lasă la scurs.  Se feliază perele, căpșunele se taie în patru, fisticul se curăță de coajă șe mărunțește. Pe un platou se aranjează rucolla, perele, căpșunele și cașcavalul. Într-un bol facem sosul din miere, ulei, oțet, piper și sare, cu care se stropește salata. Se ornează cu fistic,  are un gust Divin, recomand pentru o cină romantică.






SĂ AVEȚI POFTĂ!



Comentarii

Postări populare