Salată de avocado cu ton

Salată de avocado cu ton




Pentru o cină de weekend în familie este binevenită o salată ușoară și bogată în nutrienți necesari pentru o minte și un corp sănătos. Apropo de ”corp sănătos” tot mai multă lume se preocupă, "Ce să manânce? Cum să mănânce?  Ce combinații să facă?". Este foarte importantă combinația corectă a alimentelor de ex. proteine sănătoase și legume, ceea ce conține și salata noastră:




- un avocado bine copt;
- 2 roșii medii decojite;
- o cutie de ton în ulei;
- piper boabe;
- Pentru decor am folosit creveți, rucolla, susan negru.





Mod de preparare: 

Roșiile se opăresc pentru a fi decojite mai ușor. Avocado se curăță și se taie cuburi mici. Tonul se scurge de uleiul în exces. 
Într-un inel culinar se aranjează primul strat avocado, apoi roșiile și la final tonul. Se decorează cu creveți, rucolla și piper colorat măcinat.







Să aveți poftă!

Comentarii

Postări populare