Cușcuș cu ton și legume
Cușcuș cu ton și legume
1. Cușcuș - 100 gr plus 100 ml de apă;
2. Ton din conservă - 100 gr;
3. Roșii uscate păstrate în ulei și usturoi - 5 buc;
4. Broccoli 5-6 buchețele
Pentru decor am folosit creveți, frunze de valeriană și ruccola.
MOD DE PREPARARE :
Peste cușcuș turnăm apă clocotită, se învelește cu un prosop și îl lăsăm să se umfle frumos în jur de 5-7 min, foarte important apă deasupra cuscus-ului nu trebuie să fie mai mult de două degete . Între timp se blanșeză broccoli cu apă clocotită după care se clătește cu apă rece, în așa fel se păstrează culoarea verde .
Se amestecă într-un bol cușcuș-ul cu celelalte ingredinte, cu ajutorul unui inel culinar se aranjeză pe platou.
Cușcuș-ul este unul din cele mai sănătoase produse pe bază de cereale, sub formă de granule din grâu dur, acesta conține minerale, fibre și vitamine, așa că vă recomand să îl includeți în meniul vostru.
POFTĂ BUNĂ!!!
Se amestecă într-un bol cușcuș-ul cu celelalte ingredinte, cu ajutorul unui inel culinar se aranjeză pe platou.
Cușcuș-ul este unul din cele mai sănătoase produse pe bază de cereale, sub formă de granule din grâu dur, acesta conține minerale, fibre și vitamine, așa că vă recomand să îl includeți în meniul vostru.
POFTĂ BUNĂ!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu