Salată din piept de pui și țelină


Dacă să vorbim de combinații corecte, atunci să știți că pieptul de pui fără piele are cel mai mic indice glicemic din categoria ”carne”. Deci am făcut o salată în care am combinat 2 proteine (slabe), dar sunt sigură că nu afectează silueta nici într-un fel.




INGREDIENTE: 

- un piept de pui fără piele (500 gr. în stare crudă);
- jumătate de țelină rădăcină (400 gr);
- o ceapă mare albă;
- 200 ml. iaurt grecesc de 2%;
- 2 mere verzi;
- mix sare de Himalaya și piper colorat, sau separate.
- o frunză de dafin și o ceapă medie (de pus la fiert)
- pentru decor am folosit 50 gr. semințe de rodii.



MOD DE PREGĂTIRE:
1. Se pune carnea la fiert ,se strânge spuma, se adaugă o ceapă, frunza de dafin și un praf de sare, dacă folosim carne din comerț, atunci se fierbe în jur de 30 min. În cazul în care folosinm carne de casă, atunci până la gătirea completă;
2. Ceapa se taie felii în lung, se opărește cu apă, se lasă în jur de 10 min, după care se scurge bine de apă;
3. Carnea se taie mășcat, țelina se feliază subțire după care se taie pai în lung, la fel și merele. La iaurt adaugăm un praf de sare, piper și amestecăm împreună toate ingredientele.
4. Pentru decor am folosit 50 gr. semințe de rodii.

POFTĂ MARE!






Comentarii

  1. Mulțumesc pentru receta dacă o citeam în altă parte poate nu-i trăgeam prea multă atenție dar dacă o recomandați dumneavoastră numai decit o prepar .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare