BORȘ SCĂZUT!!!
INGREDIENTELE necesare sunt:
- o căpățină varză murată;
- 750 ml suc de roșii;
- 4 cepe mari;
- o tulpină de praz;
- frunze de dafin, boabe de piper colorat.
MOD DE PREGĂTIRE:
1. Pentru început se pune varza în apă, în jur de două ore sau depinde cât de sărată este;
2. Carnea de porc se spală bine, se opărește;
3. Varza, ceapa și prazul se feliază, în poză se vede bine cum sunt pregătite legumele;
4. Într-un ceaun sau cratiță cu fundul mai gros în două straturi se aranjează: varza, carnea, ceapa, prazul, piperul boabe și frunzele de dafin. Se toarnă sucul de roșii, se fierbe la foc mic timp de 3.5 - 4 ore, sare nu se folosește.
P.S carnea de porc poate fi înlocuită cu carne de rață mută.
POFTĂ MARE, SĂRBĂTORI LINIȘTITE ȘI ÎMPLINITE VĂ DORESC!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu