Salată de țelină și morcov

 


Ingredientele  sunt puține și accesibile în această perioadă deloc ușoară, în care trebuie să avem grijă mai mult ca niciodată de sănătatea noastră. Trebuie să consumăm cât mai multe vitamine, minerale și uleiuri naturale. Pentru acesată  salată am folosit:

- 2 morcovi medii;

- o bucată de țelină (aproximativ cât morcovul);

-  o ceapă mare roșie, care este considerată un super aliment cu un efect pronunțat antioxidant, antiviral și antibacterian;

- 2 lingruri ulei de măsline;

- 2 linguri oțet natural de mere sau struguri;

- mix sare și piper colorat;

Morcovul și țelina se dau prin răzătoare, ceapa se taie julien în lung. Facem un amestec din ulei, oțet, sare și piper, care se adaugă la legume. Se servește imediat sau se lasă să se mureze 30 min, este ideală alături de carne, cartofi, orez, hrișcă etc. Se păstrează la frigider mai multe zile.



POFTĂ MARE!!!

Comentarii

Postări populare