Quesadilla cu spanac și mozarella!!!
Deci hai să facem din următoarele INGREDIENTE:
- 400 gr mozarella;
- 400 gr șuncă sau bujenină;
- 200 gr spanac;
- 100 gr de sos de roșii (am folosit din comerț);
- un cub de unt.
MOD DE PREGĂTIRE:
1. Se spală bine spanacul sub jet de apă rece, se pune la scurs pe un prosop de bucătărie sau folosim un dispozitiv special de scurs;
2. Din start toate ingredientele le împart egal în 4, pe toată suprafața lavașului se distribuie uniform sos de roșii și mozarella, pe jumătate se adaugă spanac și 2 felii de șuncă. Atent se suprapune în două, se presoară doar mozarella și iar se suprapune (în poze se vede bine procesul).
3. Se coc la foc mare pe o tigaie gril 2-3 min pe fiecare parte, când se întorc se ung cu puțin unt.
Este o gustare ideală de luat la drum lung, atunci când nu dorești să pierzi timp pentru a lua masa undeva.
P.S sosul de roșii poate fi înlocuit cu cremă de brânză sau sos pesto!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu