Prepelițe la cuptor cu legume
Am folosit carnea deja marinată de producător, dar se poate de marinat acasă (se ține la frigider cel puțin 2 ore) cu un mix de condimente ( coriandro boabe, mix sare și ardei colorat boabe, ghimbir praf, paprica dulce, curcuma) sau alte condimente după preferință.
Cel mai important este modul de pregătire, carne de prepeliță nu contine grăsime, de aceea am gătit în pachet de copt să fie moale și suculentă. A durat în jur de o oră și jumătate la 190 Gr. după care am rupt pachetul și am lăsat cîteva minute să prindă culoare.
Alături de cărniță am servit și legume coapte, aici avem toată alegerea, am tăiat cuburi mari 2 dovlecei, 0.5 kg șampinion brun și cîteva roșii cerry cu un pic de sare, mix piper colorat și ulei de măsline.
POFTĂ MARE!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu