Supă cremă de legume coapte!!!




 E toamnă iar în calendar, legumele "ne fac din ochi" de la orice tarabă, deci să profităm din plin de bogăția toamnei!!!

Am ales câteva roșii "roz" bine coapte (4 bucăți),  2 crenguțe de roșii cerry, 2 cepe mari, 2 ardei grași roșii. Toate legumele se spală și se taie mășcat se omogenizează, se stropeac din abundență cu ulei de măsline și jumătate de linguriță ierburi italiene. Se coc legumele în cuptor în jur de o oră la 180 grade, se stinge cuptorul șe se lasă să se odihnească un pic. Se transferă legumele într-o cratiță potrivită ca mărime, cu ajutorul unui blender vertical se pasează legumele, se adaugă 2 linguri de frișcă și se dă în foc. Se servește supa cu bucățele de feta sau cu parmezan. Un deliciu, POFTĂ MARE!!!

Ați știut că roșiile au un conținut redus de calorii, nu conțin grăsimi, deci sunt ideale în curele de slăbire, au un conținut mare de Vit C, A, K, acid folic și potasiu!




Comentarii

Postări populare