Bruschete cu sos de avocado și pește roșu
Aperitivele pe masa de sărbătoare trebuie să fie colorate și gustoase, gătim aperitive ușoare și sănătoase. Pentru această rețetă am folosit somon slab sărat - 200 gr (se poate și afumat, dar nu recomand), un avocado bine copt, o lingură suc de lămîie, un praf de sare și piper alb, 8-10 bucăți bruschete, eu am avut din comerț, dar se poate de făcut și din pîine cu cereale stropită cu puțin ulei și ierburi italiene, după care se usucă pe tigaie sau în cuptor. Pentru decor am folosit castravete proaspăt feliat subțire, semințe de susan alb și semințe de chia.
Cu ajutorul unui blender vertical facem un sos cremos de avocado, peștele îl feliem. Pe fiecare bruschetă adăugăm cîte o linguriță de sos, o felie de castravete și 1-2 felii de pește.
Vă asigur că va fi unul din cele mai apreciate aperitive pe masa de sărbătoare. Sosul de avocado poate fi înlocuit cu cremă de brînză.
POFTĂ MARE!
Comentarii
Trimiteți un comentariu