Ruladă aperitiv cu cremă de brînză și roșii uscate

 

Ruladele aperitiv sunt o scăpare cînd trebuie să gătești o masă rapidă, sau ceva ușurel pe seară, chiar dacă la bază este lavașul să știți că în combinații corecte cu legume, verdeață nu dăunează siluetei. Lavașul de regulă este gătit fără drojdie și are în jur de 200 calorii per 100 gr, cel mai important în această rețetă este că imediat după gătire se poate de servit.

Deci, de ce avem nevoie? un pachet de lavaș - 2 buc dreptunghiulare (30 X 50 cm); o cutie cremă de brînză - 300 gr (eu am avut philadelphia, dar se poate de folosit și alt producător); 150 gr roșii uscate în ulei; 200 gr cașcaval; varză de Pekin - o buc.

Cum se face? Foarte simplu, din start împărțim cantitatea ingredientelelor în două, roșiile se taie felii, varza se taie ca pentru salată, cașcavalul se dă prin răzătoare. Se distribuie uniform crema de brînză pe toată suprafață lavașului, se presoară cu cașcaval, varza și roșiile, se rulează strîns. 

P.S roșiile uscate pot fi înlocuite cu ardei gras.

POFTĂ MARE!






Comentarii

Postări populare