CAMEMBERT LA CUPTOR CU PERE
Combinația dintre pere și brânză e demențială, alături de un pahar de vin de calitate fac un cupaj de minune. Dulce, piperată, sărată această gustare e gata în 20 minute, ideală pentru o cină legeră sau pentru un party cu prietenii.
Deci, hai să gătim.
- Se încălzește cuptorul la 180-200 Gr;
- Trei pere tari le tăiam în cuburi mari;
- Într-o tavă de cuptor punem o bucată hârtie de copt, perele se aranjează pe cerc și se lasă loc în mijloc pentru a poziționa camemberul (o cutie de 150 gr), se crestează cu cuțitul pe coaja superioară a brânzei;
- Peste pere adaugăm o linguriță de zahăr brun, și un cub de unt topit;
- Se codimentează cu mix sare de Himalaya și piper colorat, atât peste pere cât și peste brânză;
- Se dă la cuptor poziția din mijloc pentru 15-20 min;
- Se scoate din cuptor, se servește imediat și nu aș fi eu dacă nu aș dauga și o notă de fistic;
- Se servește cremosu Camembert la cuptor cu felii de baghetă prăjită, cracheri și desigur se servește un pahar de vin.
- POFTĂ MARE!
- Profităm din plin de bogățiile toamnei.
Comentarii
Trimiteți un comentariu