CAMEMBERT LA CUPTOR CU PERE

 

Combinația dintre pere și brânză e demențială, alături de un pahar de vin de calitate fac un cupaj de minune. Dulce, piperată, sărată această gustare e gata în 20 minute, ideală pentru o cină legeră sau pentru un party cu prietenii.

Deci, hai să gătim.

  • Se încălzește cuptorul la 180-200 Gr;
  • Trei pere tari le tăiam în cuburi mari;
  • Într-o tavă de cuptor punem o bucată hârtie de copt, perele se aranjează pe cerc și se lasă loc în mijloc pentru a poziționa camemberul (o cutie de 150 gr), se crestează cu cuțitul pe coaja superioară a brânzei;
  • Peste pere adaugăm o linguriță de zahăr brun, și un cub de unt topit;
  • Se codimentează cu mix sare de Himalaya și piper colorat, atât peste pere cât și peste brânză;
  • Se dă la cuptor poziția din mijloc pentru 15-20 min;
  • Se scoate din cuptor, se servește imediat și nu aș fi eu dacă nu aș dauga și o notă de fistic; 
  • Se servește cremosu Camembert la cuptor cu felii de baghetă prăjită, cracheri și desigur se servește un pahar de vin.
  • POFTĂ MARE!
  • Profităm din plin de bogățiile toamnei.



  •  



Comentarii

Postări populare