Salată colorată cu pepene verde și telemea

 

Nu aș fi eu, dacă în rețetele mele posibile și imposibile nu aș adauga ingredientul meu preferat ”Măria sa Fisticul”, îl ador în deserturi, salate, micul dejun. 

Fisticul este bogat în proteine, fibre, grăsimi sănătoase, Vitamina B6 și Magneziu, desigur alegem fistic crud fără sare. Am combinat în această salată colorată fibre, proteine sănătoase și multe vitamine.

Salată își are ogiginile în Grecia, pentru două porții avem nevoie de următoarele INGREDIENTE:

- jumătate de pepene verde (nu am cântărit, dar sunt două farfurii pline);

- 250 gr telemea de vacă cremoasă și puțin sărată;

- 100 gr de fistic decojit fără sare;

- câteva fire de mentă. 

Tăiem pepenele în bucăți mășcate și le distribuim uniform în două farfurii, telemeaua se taie în cuburi și se adaugă la pepene, fisticul îl tocăm grosier, după care presurăm menta, Vă asigur că este o combinație demențială, la final am măcinat piper colorat. 

POFTĂ MARE!





Comentarii

Postări populare