BRUSCHETE FESTIVE CU PROSCIUTTO
Vin sărbătorile vin, adaugăm în meniul de sărbătoare gustări usor de gătit, gustoase și arătoase. Putem folosi la aceste bruschete atât prosciutto cât și pește roșu sau creveți gătiți în unt cu putin usturoi și frișcă.
Deci, hai să gătim din următoarele INGREDIENTE:
- 10 felii de baghetă uscate în cuptor sau pe o tigaie încinsă fără ulei;
- 150 gr. cremă de brânză, 5 felii roșii uscate și câteva fire de pătrunjel;
- 10 felii de prosciutto sau altă variantă cu peșpe roșu și caviar.
- parmezan pentru decor.
După ce am omogenizat crema de brânză cu roșiile tocate și pătrunjelui, ungem feliile de baghetă și le învelim grijuliu cu felii de prosciutto pe care le decorăm frumos cu parmezan.
Ador rețetele simple ușor de gătit care nu necesită mult timp și ingrediente sofisticate, prosciutto din fericire găsim la orice magazin specializat de carne.
POFTĂ MARE!
Varianta cu pește roșu
Comentarii
Trimiteți un comentariu