DORADO LA CUPTOR CU LEGUME!
INGREDIENTELE necesare sunt:
DORADO - 3 bucăți;
cartofi - 0,5 kg;
morcov - 1 buc;
lămâie - 1 buc;
jumătate de țelină;
2 cepe mari;
mix condimente pentru pește;
mix sare și pirer colorat;
ulei de măsline - 3 linguri.
MOD DE PREGĂTIRE:
1. Toate legumele se curăță, se spală, se taie în lung, se potrivesc de sare și piper, se omogenizează cu 2 linguri ulei de măsline;
2. Peștele se curăță, se spală și se condimentează, se feliază lamâia și se adaugă în burtă la pește;
3. Într-o tavă de cuptor cu hârtie de copt se adaugă legumele și peștele, cu uleiul rămas se unge peștele deasupra pentru o culoare frumoasă și crustă, se acoperă cu hartie de copt umedă;
4. Se coace peștele cu legume timp de 45 minute la 190 Gr. poziția de jos a cuptoului, după care se ridică sus pentru 10-15 min, în acest timp prinde culoare și crustă.
POFTĂ MARE!






Comentarii
Trimiteți un comentariu